skip to Main Content

Vaga d’Estudiants 1 Octubre

Benvolgudes famílies:
Els representants dels alumnes ens han comunicat la seva intenció d’adherir-se a la convocatòria de vaga feta pels “Sindicat d’estudiants i SEPC” amb el lema “Des de les aules no afluixem: guanyem la República” el proper dilluns 1 d’octubre de 2018.

Us recordem que, segons el DECRET 279/2006, de 4 de juliol, sobre drets i deures de l’alumnat i regulació de la convivència en els centres educatius no universitaris de Catalunya, i l’article 2.10.2. de la Normativa d’Organització i Funcionament de Centre (NOFC), els alumnes de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat poden no assistir al centre, tot i que les absències causades per actes reivindicatius només seran justificades si el pare, mare o tutor/a legal en comunica l’autorització a la
direcció del centre, prèviament al dia de la vaga.
Us recordem que s’avançaran les classes amb normalitat. L’alumnat que s’adhereixi a la vaga, doncs, s’haurà de responsabilitzar de posar-se al dia per recuperar la matèria perduda.
En la tasca educativa que ens correspon a famílies i centre, entenem que aquesta situació és una bona oportunitat per reflexionar amb el vostre fill/a sobre el contingut de les reivindicacions i la transcendència del dret a vaga.

Back To Top