skip to Main Content

Som l’AMPA

Benvinguts a tots i a totes!

Us volem donar a conèixer què fa i qui som l’AMPA de l’Institut Manuel Raspall, i també mantenir-vos informats de tot el que anem duent a terme.

Per qualsevol suggeriment, pregunta, enviament d’informació interessant pel món educatiu… estarem contents que ens envieu un correu electrònic a: amparaspall@gmail.com

Junta AMPA de l’Institut Manuel Raspall

Qui som l’AMPA ?

L’AMPA som tot el col•lectiu de mares i pares dels alumnes que estudien a l’Institut Manuel Raspall

Qui gestiona l’AMPA?
La junta directiva, formada per vocals, tresorera, secretari, vicepresident i presidenta.

Qui hi pot participar?

Totes les mares i pares que ho vulguin. És imprescindible la participació activa, ja sigui de forma mensual, en les reunions, com de forma esporàdica en l’organització o execució dels diferents actes i accions. Comptem amb tothom.

Què fa l’AMPA?

Tot el que fem, o podem fer, depèn de quina implicació prenem els pares i les mares dels alumnes. El pas per l’Institut pot ser d’entre quatre i sis anys. Si periòdicament s’afegeixen persones a les reunions, es consolida el grup humà de manera natural i la gestió resulta fàcil i gratificant. Per això necessitem com més implicació, millor. Cadascú pot fer-ho en la mesura de les seves possibilitats, però s’evidencia que el treball en equip rendibilitza tota la feina.

Les accions cal adaptar-les als moments que es viuen i avui us diem que, des de l’AMPA :

  • Participem a través del Consell Escolar i de diferents comissions en tot el que afecta el centre: pla d’estudis, organització, funcionament…
  • Ajudem al desenvolupament de totes les activitats, entre elles les activitats extraescolars (comissió esportiva, teatre), i també organitzem la festa de final de curs conjuntament amb els professors i alumnes.
  • Fem un seguiment acurat del menjador escolar que gestionem juntament amb l’Institut i el restaurant Can Candelich de Samalús.
  • Vetllem per la seguretat dels nostres joves, millorant les instal•lacions. Estem d’acord amb la corresponsabilitat de la neteja de l’Institut per part dels alumnes.
  • Donem suport al casal d’estiu.

Com ser soci de l’AMPA?

La quota per curs escolar i per família per ser soci de l’AMPA és de 21€ que es paga pel Banc Sabadell (al caixer).

I els avantatges a nivell econòmics són:

  • La taquilla pels socis val 20€
  • La reparació d’ordinadors per l’empresa MIC té preus especials pels socis
  • Descompte en els llibres de text i lectura, com també en el material escolar (de juliol a setembre)

Quan ens reunim?

Un cop al mes durant el curs escolar, el dia i l’hora s’informarà a la web de l’Institut

Back To Top