skip to Main Content

Recollida de material escolar per a Guinea Bissau (fins 8 de maig)

amic
El Raspall col·labora amb la fundació AMIC. Fins el 8 de maig tenim la campanya de recollida de material escolar.
Us adjunto la carta de la presidenta i mare de l’institut, Ruth Mañero.
Podeu deixar les donacions a consergeria.
Gràcies!
______________________________________________________

Benvolgudes famílies,

Som l’ONGD AMIC (Associació Mèdica per a la Infància, de Catalunya) organització sense ànim de lucre, amb seu a Cardedeu, que treballem principalment amb els infants de Guinea Bissau, el cinquè país més pobre del món.

Allà col·laborem amb Casa Emanuel, una llar d’acollida on actualment tenim 150 nens i nenes abandonats, orfes o víctimes d’abusos i maltractaments i una escola amb més de 500 alumnes en edats compreses entre els 4 i els 18 anys (des de preescolar fins a segon de batxillerat). Els alumnes de la nostra Escola Comunitària són, principalment, infants provinents de les famílies sense recursos d’Hafia, un dels barris més pobres de la capital.

Aquests infants, igual que els nostres, necessiten moltes coses per créixer, per guadir d’una vida digna i d’un futur més prometedor. Entre aquestes coses, una de les principals, és una educació per poder trencar amb el cicle de pobresa en el que viuen, i sempre han viscut, les seves famílies.

Alguns dels vostres fills han conegut de primera mà la situació d’aquests infants a través d’unes xerrades als nois i noies de 2n de l’ESO i creiem que ningú millor que ells us poden informar d’aquest projecte.

Properament, enviarem un contenidor amb material imprescindible per al bon funcionament de tots els projectes que allà estem desenvolupant. I un dels principals és l’escola. Es per això que, si hi voleu ajudar, podeu contribuir aportant material escolar bàsic (paquets de fulls, llapis, bolígrafs, colors i guixos) fins el 8 de maig a l’Institut Arquitecte Manuel Raspall.

Si voleu, ens podeu conèixer millor a www.ongamic.org,  trucant-nos al 93 113 66 60 o enviant un correu electrònic a amic@ongamic.org

Moltes gràcies,

 

Ruth Mañero

Presidenta AMIC

Back To Top