skip to Main Content

MOLT BON INICI DE CURS!

Doncs ja ha arribat el moment. Hem estat treballant de valent durant tots aquests dies per tenir tot a punt: grups, professorat, projectes, horaris, espais, tecnologia, informacions,... nous reptes! Després de tota la feinada, tot l’equip de professionals del Raspall us esperem amb especial il·lusió.

Per a l’alumnat de primer (tant d’ESO com una bona part de primer de Batxillerat) el repte és començar una nova etapa a un nou centre. Ens hem esforçat per a fer-la el més planera possible i que ben aviat us trobeu com a casa. De ben segur que tothom us ajudarà i comprendrà amb els vostres dubtes i neguits. Per a primer d’ESO tindrem una novetat,... però deixarem la sorpresa per a més endavant.
Per a tota la resta el repte és continuar el camí iniciat amb un curs amb renovades il·lusions, propostes i objectius. És moment de materialitzar-los. Tenim moltes ganes d’acompanyar-vos en aquest procés.

Famílies: com sempre diem, us necessitem per anar de la mà. Us necessitem per compartir una tasca prou important com l’educació dels vostres fills i filles, tal com heu fet fins ara. Acompanyar-los en la descoberta de noves emocions, del seu creixement com a persones úniques, del seu camí i futur professional. Tindrem somriures i entrebancs i col·laborant mútuament ens en sortirem amb èxit. Segur.

El professorat i personal del Raspall també hem treballat de valent per assumir nous reptes i projectes que ens fan créixer com a professionals, amb esforç en uns moments econòmics i socials no gaire favorables. Intentem veure-ho com una oportunitat. Ens sentim un equip fort amb empenta i amb la satisfacció de la feina ben feta.

Per tot això i per més que vindrà us desitgem un molt bon inici de curs 2015-16.

Àlex Letosa

Director


(Fotografia de part del professorat, exprofessorat i professionals del centre, juny de 2015)

Back To Top