skip to Main Content

Júlia Arrizabalaga, premiada pel seu treball de recerca als XIII Premis de Medi Ambient

La Júlia, exposant el seu treball de recerca.

La Júlia, exposant el seu treball de recerca.

L’alumna de 2n de Batxillerat, Júlia Arrizabalaga, ha estat premiada pel seu treball de recerca als XIII Premis de Medi Ambient que promouen l’educació en valors mediambientals a les escoles i l’estudi i la investigació del nostre entorn ambiental.

El primer premi, que consisteix en una aportació econòmica de 500 euros, va ser per Francesc Roura, amb el treball que portava per títol “La natura ens regala el sol i a l’institut l’aprofitem”. D’altra banda, el segon premi, que era una tablet BQ, va ser per Júlia Arrizabalga amb el treball titulat “Missió possible: reduir el consum de paper d’alumini”.

Els dos alumnes premiats amb la representació de l'Ajuntament i dels organitzadors del premi.

Els dos alumnes premiats amb la representació de l’Ajuntament i dels organitzadors del premi.

L’acte de lliurament dels premis va finalitzar amb un refrigeri elaborat i servit per alumnes i professors del departament d’Hoteleria i Turisme de l’Ins Baix Empordà. L’acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència de l’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, així com el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell, Xavier Rangel i la regidora de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell, Margarita Mauri, així com diferents membres de la comunitat educativa de Palafrugell.

Moltíssimes felicitats, Júlia!

Enllaç al vídeo del treball de recerca de la Júlia: https://raspall.cat/reduim-el-consum-de-paper-dalumini-al-raspall/

 

 

Back To Top