skip to Main Content

Xerrada-conferència Joan Font, president de Bonpreu

L’àmbit de les C.Socials del centre va organitzar la xerrada amb l’empresari Joan Font, juntament amb el Departament d’Ensenyament i el FemCAT el dia 13 de març de 2015 pels alumnes d’Economia d’Empresa de 1r de Batxillerat.

bonpreu

En Joan Font és  llicenciat en Ciències Empresarials i format en Alta Direcció d’Empreses a ESADE. Va cofundar el grup Bon Preu el 1974. Actualment és el president i director general del grup Bon Preu, president executiu de la societat mixta publico-privada “AUSA FUTUR, S.A”, membre del Patronat de la Fundació de la Universitat de Vic, membre de la Comissió de Comerç de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, membre del Consell Assessor de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra, membre del Consell de Notables de l’Agència Alumni UB, i va ser ponent a la XV Trobada d’Economia a S’Agaró 2010.

En la xerrada, el ponent a través d’un diàleg amb els alumnes pretendrà fer una aproximació als següents aspectes generant un impacte positiu i engrescador que els ajudi a visualitzar el rol de les persones a l’empresa :

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Què els obsessiona? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix?

La conversa amb l’empresari i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajudarà els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

Organitzen:

FemCAT

Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Institut Arquitecte Manuel Raspall de Cardedeu

Back To Top