skip to Main Content

Intercanvi d’Holanda

Dijous 11 d’Abril: semblava que una setmana seria molt llarga, però ha arribat el darrer dia d’estada a Holanda. De bon matí hem anat a l’institut acompanyats dels nostres correspondents i hem anat a fer una ruta cicloturística pels polders propers a Maassluis, fins arribar a les comportes de Maassluis. Obra faraònica que evita les inundacions quan fa mal temps. A la tarda els holandesos ens han acompanyat a l’aeroport i els moments d’emoció s’han disparat. Després d’uns quants endarreriments d’avions i trens, hem aconseguir reotrnar a Cardedeu.

2019-04-11, Stromvloedkering en bicicleta

Dimecres 10 d’Abril: El cansanci comença a otar-se entre els nostres alumnes. L’intercanvi és intens i dura moltes hores del dia i del vespre. Cal no perdre l’oportunitat de conèixer els altres.
Malgrat això, hem visitat Rotterdam, que és una ciutat moderna i molt activa culturalment. En aquest dinamisme, hem aprofitat per visitar una exposició sobre el moviment artístic BAUHAUS, que té prop de 100 anys i sembla més actual que mai.
Un cop finalitzada la visita, ens hem dirigit a les cases cúbiques i al Markhal, on hem aprofitat per dinar i fer una descoberta del centre ciutat.

2019-04-10, Rotterdam

Dimarts 9 d’Abril: Avui hem viatjat a Den Haag, la capital política dels Països Baixos, tot i que ara ha estat substituïda per Àmsterdam. Hem recorregut la ciutat a peu i hem anat a visitar el museu Escher, on hem descober un geni amb una imaginació i visió de la realitat del tot impressionants. Un cop finalitzada la visita hem fer una gimkana de reconeixement de la ciutat i hem aprofitat per dinar. El dia ha estat assolellat i ventós, amb una temperatura fresca al matí i mot agradable la resta del dia. a les 16h ja haviem tornat i ens hem distribuït amb els nostres companys.

2019-04-09, Den Haag

Dillus 8 d’Abril: Avui ens tocava anar a visitar Àmsterdam. El dia ha estat genial, assolellat i amb una temperatura moderadament elevada.
Hem començat trobant-nos a les 8:00h del matí per agafar el bus que, després de més de dues hores a causa dels embussos de bon matí, ens ha deixat a l’embarcadero per fer el tour, amb locució en català, pels canals de la ciutat. Un cop finalitzat el tour, hem caminat per la ciutat fins al museu Van Gogh, on hem fet la visita amb audio guia. Cap a les 14h hem disposat de temps lliures per visitar la cutat.

19-04-08, Amsterdam

Divendres 5 d’Abril: Dur dia de treball a l’institut. Cal conèixer a fons els nous companys i conviure amb ells. Gràcies als holandesos la nostra incorporació està sent molt ràpida. Tanmateix hem descobert el poble, el seu port i els seus canals, i els seus waffles!

19-04-05, Maassluis and Students

Dijous 4 d’Abril: Avui els alumnes de 3r que participen a l’intercanvi han viatjat a Maassluis, han trobat els corresponents alumnes i famílies holandeses i demà assistiran per primer cop a l’institut Lentiz.

Deixem el primer àlbum del que va passant a aquesta experiència.

19-04-04, Viatge a Maassluis 

Back To Top