skip to Main Content

Informació important. Escolarització obligatòria a distància després de Setmana Santa

Benvolgut/da

Esperem que estigueu bé i que el confinament no estigui resultant molt difícil. A vegades la convivència amb adolescents resulta complicada, especialment en un espai reduït.

Tot procés necessita un aprenentatge. Hem anat ajustant i adaptant-nos, tant professorat com alumnat, a aquesta nova manera de treballar. Treballar des de casa a vegades no és fàcil: l’espai, la concentració, els mitjans… no són aquells als que estem avesats. Fins ara, volíem donar continuïtat a l’activitat formativa per ajudar a mantenir els hàbits i el procés d’aprenentatge amb propostes educatives per a tots els alumnes. Les activitats dissenyades pels equips docents s’han d’orientar a acompanyar a l’alumnat,donar suport emocional i desenvolupar les competències bàsiques.

Com ja era d’esperar, sembla que el confinament s’allargarà força. El Departament d’Educació considera que el tercer trimestre s’inicia el 14 d’abril, just després de Setmana Santa. La docència haurà de ser de forma virtual, les activitats seran d’aprenentatge i d’avaluació i l’avaluació ja serà qualificadora.

Demanem el vostre suport i col·laboració perquè els vostres fills aprenguin a seguir unes rutines (des del centre els hem facilitat sistemes i idees d’organització personal per facilitar-ho) i treballin una mica cada dia. Seria bo que, si encara no s’hi han posat, que ho facin abans de les vacances, així quan hi tornin, que hauran de estar a ple rendiment, els hi serà més fàcil.

Si teniu alguna dificultat (tècnica, material o de qualsevol altre tipus) no dubteu a contactar amb el centre. Ens consta que algun noi o noia té material al centre i ja hem sol·licitat l’autorització per possibilitar la recollida, però hem d’esperar instruccions.

Des de direcció, us mantindrem informats de qualsevol novetat que es produeixi.

Cordialment

Sílvia Genís

Directora

Back To Top