skip to Main Content

Green light for girls!

1034934-org

El proper dissabte 7 de maig de 2016, per primer cop al nostre país, i concretament a Barcelona, hi haurà un jornada per promoure la ciència i tecnologia a les noies d’entre 11 i 15 anys. Està organitzada per l’ONG Greenlightforgirls (G4G), amb la col·laboració d’empreses vinculades al món de la ciència i la tecnologia, com Cisco Systems, i amb la universitat LaSalle (URL), que cedirà el seu campus.

Com a institut volem animar-vos a participar-hi. Per a fer-ho, haureu d’inscriure a les noies, com a tutors legals, a l’enllaç http://greenlightforgirls.org/g4g-day-barcelona-2016/ El procés d’inscripció no s’obrirà, però, fins la setmana del 4 d’Abril. Les places de la jornada són molt limitades. Per tant, en tornar de vacances el professorat de ciències engrescaran també, des de les aules, a les alumnes.

En cas que us hi inscriviu, us demanem que ho comuniqueu al professorat de ciències, per fer-ne seguiment.

Cada nena serà assignada a 4 tallers. L’organització s’ocupa de tot de 9h a 16:30h. Les famílies només les hi heu d’acompanyar a l’entrada i recollir a la sortida. A la pàgina web es publicarà el menú de dinar, que serà únic. Això implica que si alguna noia necessita una dieta especial s’haurà de fer càrrec de portar el seu propi menjar.

Al següent enllaç podeu veure algunes de les fotografies de l’última jornada que es va celebrar a Brussel·les: http://greenlightforgirls.org/europe-pictures/

Animeu-vos!

L’Equip del Raspall

Back To Top