skip to Main Content

El meu primer trimestre a l’Institut

Els primers dies a l’institut van ser molt atrafegats pel tema d’arribar a una nova escola i tornar a estar al curs dels més petits. Tenia una idea equivocada de l’institut, és a dir, que hi hauria més gent d’aquella que només sap insultar i pegar… Però vaig veure que no. La gent era molt amable, si no sabies on estava alguna cosa t’ajudaven.

A la meva classe de sisè érem només 17 alumnes i, en canvi, a l’institut ara a la meva classe som 23. Per a mi això suposa molt més esforç a l’hora d’estar atenta i concentrada.

Com a novetat els nois/es de primer tenim tauletes en comptes de “netbooks” (ordinadors petits). L’ús de la tauleta m’ha afavorit molt a l’hora de treballar amb els llibres, fer exercicis, llegir…

Amb el tema dels deures, m’he adonat que a l’escola me’n posaven més que ara (segurament per acostumar-nos).

En resum, que a l’institut encara que no ho sembli és molt millor que l’escola per totes bandes!

Nina Batlle

(Periodista del “Raspall”, 1r d’ESO)

Back To Top