skip to Main Content

Convocatòria de vaga de professorat i alumnat, dimecres 8 de novembre de 2017

Benvolgudes famílies:

El proper dimecres 8 de novembre de 2017 hi ha convocatòria de vaga de professorat i alumnat a Catalunya, convocada oficialment pels sindicats corresponents.

Els representants assemblearis dels alumnes ens han comunicat la seva intenció d’adherir-se a la convocatòria. Us recordem que, segons el DECRET 279/2006, de 4 de juliol, sobre drets i deures de l’alumnat i regulació de la convivència en els centres educatius no universitaris de Catalunya, i l’article 2.10.2. de la Normativa d’Organització i Funcionament de Centre (NOFC), els alumnes de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat poden no assistir al centre, tot i que les absències causades per actes reivindicatius només seran justificades si el pare, mare o tutor/a legal en comunica l’autorització a la direcció del centre.

L’alumnat que s’adhereixi a la vaga, doncs, s’haurà de responsabilitzar de posar-se al dia per recuperar la matèria perduda en cas que el professorat d’aquella hora no hagi fet vaga.

En la tasca educativa que ens correspon a famílies i centre, entenem que aquesta situació és una bona oportunitat per reflexionar amb el vostre fill/a sobre el contingut de les reivindicacions i la transcendència del dret a vaga.

En el cas de  professorat, el centre romandrà obert amb l’horari habitual seguint els serveis mínims establerts atesos a normativa vigent.

Aprofitem per a recordar que no disposarem del servei de transport escolar del Consell Comarcal amb motiu de la vaga.

Aprofitem l’ocasió per saludar-vos molt cordialment,

 

Àlex Letosa Porta                                

Director

Back To Top