skip to Main Content

COMUNICAT DEL CONSELL ESCOLAR

COMUNICAT DEL CONSELL ESCOLAR

Defensem una escola pública per a tothom. Eduquem els joves perquè esdevinguin persones actives i crítiques amb la societat. Ens esforcem perquè coneguin el que passa (a la vora i al món) perquè no en siguin indiferents. Busquem descobrir la veritat i destapar la mentida. Però no només això. Des de sempre hem fomentat els valors democràtics i el respecte a la pluralitat. És per això que a l’institut utilitzem la mediació com a eina per a resoldre els conflictes i millorar la convivència.

Ens entristeix, doncs, veure com una part de la societat que ens envolta no comparteix aquests mateixos valors: es parteix d’afirmacions que no es corresponen amb la realitat viscuda, es judicialitza la política, s’empresona els que pensen diferent i es fomenta la por.

Avui no som al centre, però rebutgem la sentència als presos polítics perquè nI fa justícia, nI aporta cap solució, només crispa els ànims i enquista la situació.

Cal afegir que la Junta de delegats va acordar buidar les aules quan sortís la sentència. Us recordem, doncs, que els alumnes s’han adherit a la convocatòria de vaga els propers 16, 17 i 18 d’octubre.

Consell Escolar de l’Institut Arquitecte Manuel Raspall

14 d’octubre de 2019

Back To Top