skip to Main Content

Cap de setmana de competicions a l’Associació Esportiva Escolar Raspall

El nostre coordinador de l’AEER i exalumne, Joel Montoro, ens envia les novetats del passat cap de setmana. 

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Garriga la final territorial de bàdminton de la temporada 2016/17. Fins aquesta jornada s’han desplaçat 6 dels nostres jugadors de l’Associacio Esportiva,Enrique Gomez, Druso Ramos, Ramon Sosa, Estela Casanovas, Nil llimona i Noa Gris representant l’institut Arquitecte Manel Raspall.

Els resultats vàren esser molt positius, Estela Casanovas va aconseguir un 3er lloc en el cadet i Ramon Sosa un 2n lloc en el juvenil després d’esforçar-se en partits renyits i complicats que vàren sapiguer resoldre amb fermesa.

Tantmateix, en la mateixa catègoria juvenil masculí Enrique Gomez va quedar 4rt fent un molt bon joc i esforçant-se al 100% tot i que no va poder guanyar tots els seus partits.

D’altre banda Nil Llimona, Druso Ramos i Noa Gris vàren quedar 7ens en les seves respectives categories, fent també molt bon partits tot i que només vàren poder avançar una ronda a part de la fase de grups.

L’Estela també va obtenir el premi al “fair play” que s’obte a final de temporada i on és valora l’actitud a pista, el compromis en l’assistencia a tornejos i la trajectoria esportiva escolar.

Estem molt contents de l’esforç i del compromis dels nostres jugadors que vàren representar L’associacio Arquitecte Manauel Raspall el millor que vàren poguer i que seguiran treballant per poder-ho fer l’any que ve.

21/05/2017

El diumenge, els jugadors Ramon Sosa, Enrique Gomez, Druso Ramos, Estela Casanovas, Nil Llimona i Ariadna Montes estaven classificats per jugar les Finals de Catalunya per equips a la localitat de Baix Camp a la provincia de Tarragona.

Els nostres jugadors vàren formar equip entre ells respectant les catègories que els pertoquen, per enfrontar-se a representats de totes les provincies de Catalunya i vàren esforçar-se per aconseguir bons resulats.

En la categora de juvenil, Ramon Sosa i el seu comany vàren proclamar-se campions de Catalunya i en una molt merescuda segona posició, Enrique Gomez i el seu company Druso Ramos que vàren haver de lluitar fins a l’ultim punt per aconseguir-la.

En la categoria de Cadet Nil Llimona i Estela Casanovas van proclamar-se campions de Catalunya igual que els seus companys més grans ja que vàren guanyar tots els punts que hi havia en joc després de fer partits molt bons i donant el màxim en cada set.

Estem molt contents dels resultats ja que dissabte també vàren jugar i l’esforç titànic d’aixecar-se a les 5:30 de la matinada per anar a jugar a Taragona aquesta fase Final va deixar els nostres jugadors molt fatigats. Tot i així els jugadors del nostre Institut donant el màxim els dos dies vàren tenir recompenses molt positives i merescudes.

Joel Montoro (Coordinador AEER)

Back To Top